Nokkospelletti

25.00

Nokkonen on vastustuskykyä lisäävä, vahvistava, terveellinen, ravinteikas ja kotimainen superfoodi.

Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

MartanHampun kotimainen nokkospelletti

Nokkonen on vastustuskykyä lisäävä, vahvistava, terveellinen, ravinteikas ja kotimainen superfoodi. Nokkonen sisältää luonnollisia hivenaineita ja vitamiineja jotka imeytyvät elimistöön erittäin hyvin. Nokkonen sisältää luonnollisia mineraalisuoloja ja se sopii hevosille kivennäis- ja vitamiinilisäksi.

Nokkosesta hevosesi voi saada apua mm. anemiaan, verenpaineen tasaamiseen, suoliston toimintaan, reumaattisiin oireisiin, nivelrikkoon, ääreisverenkierron ja pintaverenkierron häiriöihin. Nokkonen lisää virtsaneritystä, stimuloi munuaisten toimintaa, alentaa verensokeria ja edistää suoliston toimintaa sekä helpottaa yliherkkyysreaktioita. Nokkonen auttaa iho-oireisiin ja antaa karvalle kiiltoa. Se voi myös auttaa palautumisessa rankan suorituksen jälkeen.

Nokkosta voidaan käyttää tukena myös hevosten nivelterveyden ylläpitoon yhdessä esimerkiksi ruusunmarja ja MSM:n kanssa.

Nokkosessa on mm. Kaliumia, kalsiumia, kromia, magnaania, magnesiumia, piitä, rautaa, rikkiä, sinkkiä, aminohappoja ja C, B2, B3, B5, K1 -vitamiineja sekä tärkeitä flavonoideja ja lehtivihreää eli klorofylliä.

Nokkospelletin etuna on rikkoutunut solurakenne jonka ansiosta ravintoaineet imeytyvät paremmin. Pelletti on myös helppo annostella eikä se pölise.

Annostus: Hevoset 5-50 g vuorokaudessa muusta ruokinnasta riippuen.

Nokkonen sopii anntettavaksi myös koirille.

Nokkosen annostelua leikkaukseen meneville taikka sieltä tuleville hevosille sekä tiineille hevosille tulisi harkita tarkkaan eikä sitä suositella. Sydän ja verisuonilääkitystä käyttävän hevosen kohdalla on aina keskusteltava lääkärin kanssa ennen nokkoskuurin aloittamista. Nokkosesta voi joskus harvoissa tapauksissa aiheuttaa allergisia reaktioita. Oireina voi esiintyä nokkosrokkoa ja/tai ripulointia.

Pakkaus: 700g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokkospelletti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *